Tänään tehtiin esikoisen kanssa nopea ja helppo ruoka. Ruokaa tuli isohko satsi, joten taitaa riittää vielä huomiseksi lounaaksi, jos kylkeen tekee ruokaisan salaatin.
Broileri-pestopasta
n.7dl Torino Cappelli täysjyväpastaa
2tl suolaa
vettä
450g broilerin naturel fileesuikaleita
2 valkosipulin kynttä
1rkl hunajaa
1tl currya
3tl suolaa
n.1dl vihreää pestoa
2dl ruokakermaa
1,5dl pastan keitinvettä
(½dl parmesanraastetta, pari rkl pestoa, ranskankermaa)
Kypsennä broilerisuikaleet isossa paistinpannussa tai kasarissa. Hienonna valkosipuli hienoksi ja lisää mausteiden kanssa pannulle. Kuullota hieman. Lisää ruokakerma ja anna muhia muutama minuutti miedolla lämmöllä. Keitä pasta runsaassa vedessä lähes kypsäksi. Ota pastan keitinvettä talteen n.1,5dl. Kaada pasta broilerikastikkeeseen ja lisää keitinvettä tarvittaessa. Tarkista maku. Lisäile mausteita oman mieltymyksen mukaan.
Jos ei oo tarkkaa kaloreista, niin lisää annoksen päälle nokare ranskankermaa, parmesanraastetta ja pirskottele vielä hieman pestoa. Tällä on hyvä aloittaa viikonloppu. :)
Mums, tätä pitää ehdottomasti kokeilla, kaikilla herkuilla!
VastaaPoistaKannatta tehdä vaikka puolikas annos, sillä tästä riitti lähes kuusi annosta. Meillä tosin annoskoot vaihtelee aikalailla (pojan pieni annos ja isin iso annos...ja mun keskivertoannos) ;D
Poista