perjantai 21. syyskuuta 2012

Broileri-pestopasta

Tänään tehtiin esikoisen kanssa nopea ja helppo ruoka. Ruokaa tuli isohko satsi, joten taitaa riittää vielä huomiseksi lounaaksi, jos kylkeen tekee ruokaisan salaatin.


Broileri-pestopasta

n.7dl    Torino Cappelli täysjyväpastaa
2tl       suolaa
           vettä


450g   broilerin naturel fileesuikaleita
2         valkosipulin kynttä
1rkl     hunajaa
1tl       currya
3tl       suolaa
n.1dl   vihreää pestoa
2dl      ruokakermaa
1,5dl   pastan keitinvettä
(½dl      parmesanraastetta, pari rkl pestoa, ranskankermaa)



Kypsennä broilerisuikaleet isossa paistinpannussa tai kasarissa. Hienonna valkosipuli hienoksi ja lisää mausteiden kanssa pannulle. Kuullota hieman. Lisää ruokakerma ja anna muhia muutama minuutti miedolla lämmöllä. Keitä pasta runsaassa vedessä lähes kypsäksi. Ota pastan keitinvettä talteen n.1,5dl. Kaada pasta broilerikastikkeeseen ja lisää keitinvettä tarvittaessa. Tarkista maku. Lisäile mausteita oman mieltymyksen mukaan.

Jos ei oo tarkkaa kaloreista, niin lisää annoksen  päälle nokare ranskankermaa, parmesanraastetta ja pirskottele vielä hieman pestoa. Tällä on hyvä aloittaa viikonloppu. :)


2 kommenttia:

  1. Mums, tätä pitää ehdottomasti kokeilla, kaikilla herkuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta tehdä vaikka puolikas annos, sillä tästä riitti lähes kuusi annosta. Meillä tosin annoskoot vaihtelee aikalailla (pojan pieni annos ja isin iso annos...ja mun keskivertoannos) ;D

      Poista