tiistai 22. tammikuuta 2013

Sisustusta

Jep, leivonta saapi jäädä hetkeksi...paitsi, että eilen pyöräytin suklaakuivakakun. :D

Mutta ajattelin jakaa jo "vanhempaa" tuotantoa. Eli laitan kuvia, mitä olen taiteillut, tai mitä ollaan miehen kanssa tehty.

Tässä eteisen käytävää, jonka maalasin ollessani viimeisillään raskaana. Seitsemän päivän aikana tuli maalattua ja kiikuttua tikkailla. :) Aluksi hahmottelin lyijykynällä ja sitten maalasin mustalla ja harmaalla ääriviivat sekä varjostukset.




Tässä sängynpääty, jonka suunnittelin ja mieheni toteutti. Kivilaatta valittiin yhdessä, mutta muuten en juuri toteutukseen osallistunut...mitä nyt katsoin esikoisen perään, ettei pikkuapulainen ollut laastissa. 




Tänään valmistunee peili, joten kuvia luvassa ehkä jo tänään... :)

2 kommenttia:

  1. Tuo sängynpääty on kyllä aika pähee, samoin kuin koivut! :) mä kyllä niin odotan sitä, että päästään oikeesti omaan kotiin, sen verran tympii tää vuokra-asuminen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elli! Enpä oo blogissani toviin vieraillu! :) Nyt jos ois intoa, niin vois kirjotella ja lueskella muidenkin kuulumisia. :D

    Oma koti on tosiaan kiva, mutta on nämä asumiskulutkin ihan omaa luokkaansa. Mut jonain päivänä tää koti on sit ihan oma...eikä pankin :D

    VastaaPoista