maanantai 28. tammikuuta 2013

Löpinää...

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä.

Perjantaina tuli pojan kaveri entisestä päiväkotiryhmästä leikkimään pikkuveljensä ja äitinsä kanssa. Ei oltu nähty moneen kuukauteen, mutta poikien leikit lähti samantien hyvin käyntiin ja meidän nuorempi (tänään 7kk) oli tohkeissaan 2 vuotiaasta leikkikaverista. Kyläily tuli lyhyellä varotusajalla ja oli todella mukava "yllätysvierailu". Itse en olisi saanut illalla itsestäni irti, vaan olisin jumahtanut kotiin. :)

Lauantai meni keittiössä touhuillen ja illansuussa mentiin mieheni ystävän synttäreitä juhlistamaan koko perheen voimin. Tarjolla oli herkkuja : pasteijoita, kakkua, riisipiirakoita ja tuulihattuja! SLURPS ja BURB! Päätin, että otan yhden jokaista lajia, mutta kakkua oli santsattava....se jäi kuitenkin syömättä...tai oikeastaan mies sai syödä, kun mulle tulikin stoppi makean suhteen. :) Mulle harvoin tulee sellasta oloa! Itsestäni löytyi siis ihan uusi piirre :D Ilta meni jutellen ja naureskellen. Väistyttiin, kun juhlaväen suut alkoi napsamaan ja korkit sihahtelemaan. Kotiin päästyämme saunottiin.

Sunnuntai aamupäivä meni ulkoillen ystäväperheen kanssa. Ystäväni + hänen mies + heidän 3 lasta + minä + mieheni + meidän kaksi muksua. Oli todella kivaa. Me naiset vaunulenkkeiltiin pienten kanssa ja miehet oli luistelemassa vanhempien lasten kanssa. Sitten mentiin ystäväperheelle, laitettiin ruokaa ja syötiin. Miehet lähti vielä hiihtolenkille ja me jäätiin ystävän kanssa katsomaan elokuvaa...niin no 5 lapsen kanssa elokuvan katsomisen arvaa.. se ei menny ihan niinku elokuvissa tai TV mainoksissa :D Illalla tein pikalasagnen (eli lasagne ilman maitokastiketta) ja sitten vaan oltiin ja rauhoituttiin.

Tuleva viikko sisältääkin todella paljon ohjelmaa ja perjantaina lähdetään Tampereen suuntaan nauttimaan viikonlopusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti