keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Löpinää....

Huh huh...hulinaa ja huisketta. Tälle päivälle oli määrä tehdä pipritaikina, mutta intouduin raivaamaan nuoremman pojan huonetta. Siivosin myös siivouskomeron :D
Siis oonko mä ainut, jolla on lähes joka nurkassa joku sotku siivottavana? Vähemmällä kyl pääsis, jos aina eläis siististi (ja siivoais toisten jäljet samantien), mut aina ei vaan jaksa. Huomiselle oli siis piparitalkoot suunnitteilla, mutta taikina on siis tekemättä-> siirttyy toiseen ajankohtaan.

 ...ja huomiselle onkin jo ohjelmaa. Osallistun Itsenäisyyspäivän juhlaan (laulan kuorossa) joten siellä menee n.4h ja illasta tulee vieraita, niin toisaalta ei oltais ennätettykään leipoa.


2 kommenttia:

  1. Noh, noh, meidän nurkat kaipaa aina siivomamista... :) Tosin osin homma johtuu siitä, että ei olla kumpikaan juuri koskaan kotona, mutta en edes uskalla arvailla, millainen sekamelska meillä olisi, jos meillä olisi lapsia!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, etten oo ainut. Muistan sen ajan, kun kotona kävi vaan kääntymässä ja nukkumassa. Miten oli aikaa siivota..ja sotkea?! :D Noh, toi meidän nuorempi ei osaa vielä (onneks) sotkea. Mutta kohta sekin aika koittaa. :)

    VastaaPoista