sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hiljaiseloa...

On ollu aika rankkaa tää arki ja aherrus. Pojat on ollu kipeinä (sekä mies kanssa) ja sairaalassa on vierailtu ja yövytty kerran jos toisenkin. Pieni sälli (9kk) oli tiputuksessa ja heikkona. Ei oo ollu jotenkin intoa edes blogia päivitellä. Unta oon saanu poikkeuksellisen vähän ja Elli, Jiri oli pienenä ihan samanlainen, ellei pahempi. Eli yöt todella katkonaisia. Mitään selitystä tai syytä ei löytyny ja alko nukkua kuin unelma 1v3kk iässä. Eli sitä odotellessa :)

Enpä oo juuri leiponukkaan ja ruokana oli jonkun tovin kaupan makaroni-, maksalaatikot, lihapiirakat ja lihapullat. Eineksiä oli pakko syödä, kun ruokaa ei yksinkertaisesti pystyny laittamaan...niin kun oltiin nuoremman kanssa sairaalassa. Nyt pojat voi jo paremmin ja arki alkaa palautua uriinsa. Ja ruokaa on tullu laitettua. Siitä on tullut jo useampana päivänä kiitosta.

Nyt pohdintana/työn alla on, mitä vanhempi poika vois alkaa harrastamaan. Se ei oo oikeen mistään kiinnostunu ja ois kiva kannustaa johonkin urheiluun tai vaikka musiikkiinkin. Poika on musikaalisesti lahjakas, mutta motoriikka kaipais harjaantumista. Eli jompaa kumpaa tai molempia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti